torsdag 12 februari 2015

2015 - sexets år!

På nyårsaftonskvällen kom våra vänner för att fira att 2015 kommer att bli det bästa året någonsin. Vi var sex vuxna och fem barn som skulle sitta i samma rum som Blair witch-kransarna och fira in året.  
 
 
Fimpen i prinsessklänning, som han valt ut själv, och hans kompis Elvis. Tycker så himla mycket om de här människorna. Som vanligt tog det hundra år att laga mat och vi satte oss vid det där bordet när alla var svinhungriga och sen satt vi lite i omgångar på grund av barn som inte riktigt var överens om att fira nyår? det gör vi bäst tysta och glada vid ett bord. Ätandes. Sittandes.




 
Sen "satt" vi vid det där bordet tills alla blev föräldratrötta, då satt vi lite mer tills någon kom på att vi hade glömt bort att vi hade sådana där flygande lyktor att släppa iväg. Vi skrev vad vi önskade för det nya året på dem och sen råkade vi blanda ihop våra lyktor så att Eva och Johan kommer tydligen få det som jag och min man ville ha och jag och min man kommer tydligen få väldigt mycket sex. Det känns ju ändå som en okej förväxling.



 
När vi släppt iväg lyktorna gick vi in och drack mer bubbel, gjorde nyhetsquiz som en kompis som jobbar på Svenska dagbladet hade gjort och som det inte fanns något facit på (darn it) och stannade uppe till klockan fyra - fem någonting. Det var fint. Och detta var sista inlägget om 2014.
 
Hej och välkommen 2015! 

2 kommentarer: