torsdag 8 maj 2014

Grannar på besök

På bara några få dagar i förra veckan fick vi besök av inte mindre än fyra grannar. Tre hörde ihop och var granntjejerna i huset intill vårt och den fjärde var katten från ett hus någon kilometer bort som stannade hos oss när hens familj gick förbi på väg till sjön och vitsippsfältet.

 
Fimpen ÄLSKAR katter. Så in i bomben. Just den här katten (s öron som i bilden ovan kan synas uppe i trädet) var fantastiskt social och lekte med Fimpen i trädgården i säkert två timmar innan vi skulle åka till Fimpens farmor. De lekte kull och kurragöma och allt var kul sålänge katten inte boxade Fimpen i ansiktet (vilket den gjorde då och då).

 
Granntjejerna är i varierad ålder. Mellan fem och åtta, kan jag gissa och även där blev Fimpen överförtjust, men det märktes att han var yngst och inte riktigt hann med när de sprang runt. Så himla exalterad blev han att när de skulle gå in till sig så hängde han på och jag fick springa och hämta honom, slänga honom över axeln och bära tillbaka honom sparkandes och skrikandes.

 
Himla fint med grannar är det i alla fall. Även om de boxar en i ansiktet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar