onsdag 19 augusti 2015

Den 26 juli 2015

Den 26 juli var det Barnens dag på Nynäs slott. Barnens dag visade sig vara klättra i brandbilar, prova på cirkus och att klappa djur. Det passade Fimpen perfekt och efter lite övertalning vågade han klättra upp i brandbilen om jag följde med. Han är inte den modigaste sparven, den där.




Aktiviteterna lockade Fimpen sådär. Han var nog lyckligast över att få hänga med hela familjen plus farmor. Vi lekte kurragömma istället. Inte vårt bästa påhitt i en slottsträdgård. Fimpen försvann.


Hittade honom efter en stund här uppe. Med utsikt över köksträdgården. Blev himla avis på hur bra det gick för deras grödor och haffade en som jobbade där för att höra om inte de hade några sniglar hos sig. Det hade de tydligen. Men också ganska många att hålla efter dem.


Fimpen hittade något ätbart och slog sig ner. Vet inte om det var helt okej, men han brukar ju kunna göra så, så för honom var det väl naturligt. 




Nästa år har vi nog två stycken som kan klättra runt i den där brandbilen. Sno smultron gör de båda redan, men med olika teknik. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar