måndag 20 januari 2014

Ett gästrum

Jag har övertalat min man om att vi måste tapetsera vårt stora gästrum med William Morris. Jag behövde egentligen bara berätta att han var socialist så var det en done deal. Vi bestämde hem sju tapetprovor, sen gällde det att inte gå in på någon hemsida med Morris-tapeter igen, för då undrade jag genast varför vi inte beställde hem tjugo till.

La upp en bild på Instagram och frågade vilken vi skulle välja. Fick hundra olika svar och alla röstade på olika. Vann gjorde nog dock ändå den längst ner till höger, den som både jag och min man gillade minst. Så den väljer vi inte.
 
Så går dagarna och vi velar. På måndagen gillar jag längst upp till vänster bäst och han gillar längst ner till vänster. På tisdag har vi funderat på varandras argument och bytt så att jag gillar länst ner till vänster och han längst upp till vänster. Så kommer onsdagen och vi är båda helt klara med att vi ska ta den blå, med jordgubbar och fåglar, men lite senare hittar jag en bild på internet med en hel vägg med denna tapet och min man säger att det skriker Dalarna om den och vi vill inte längre ha den.
 
Just nu är jag inne på mellanraden, längst till vänster. Plus att jag även vill tapetsera vårt bibliotek med Morris. 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar