torsdag 3 december 2015

Pumpa och häxfest

Precis som förra året köpte vi en pumpa att karva lite i runt halloween/alla helgona. Fimpen valde dock att det skulle vara en häxfest och i min iver gjorde jag en inbjudan att hänga på väggen. Där stod att alla skulle klä ut sig. Sen kom häxfesten och det blev så himla stressigt att det enda som klädde ut sig var Pampas näsa.

  

Fimpen ville att pumpan skulle vara glad och jag googlade upp olika ansikten och han fick välja vilket han tyckte var finast. Han var en god son och valde inte det som var mest komplicerat utan jag kunde pusta ut och karva på. 


Pampas utklädda näsa <3. 
Det glad ansiktet. På andra sidan var ett lite läskigare, som min man gjorde.


Ja, vårt hem är stökigt. VI har roligare saker att göra. Som pumpasoppa, till exempel. 

Nedan är en bild från samma dag, ett år sedan. Pampas är en liten plutt som sov mest hela tiden och Fimpen var redan då världsbäst och stoppade in hans napp hela tiden. onsdag 2 december 2015

Tidig morgon och min man tar kort

En morgon tog min man the graveyard shift, alltså gick upp när Pampas vaknade, vilket brukar vara mellan fem och sju.  När det hade blivit ljust gick de ut på promenad och tog tiotusen bilder. Här är tusen av dom:Ovan ser ni hur det ser ut om du står på vår gård och ska ut på vägen utanför. 

Ovan: precis utanför oss. Det här ser du om du står på gården och tittar ut. 
Ovan: ett rådjur till höger, bland träden.

Ovan: vårt hus.tisdag 1 december 2015

Ja, men det var då ett fasligt bakande på den här bloggen. Jag tänker ändå att vi inte bakar så fasligt mycket? Antar att jag tänker fel. 

Den här gången blev det kanelsnäckor och de här bilderna kommer mest med för att presentera magen och den lilla bebis som ligger däri och som var med och mjölade bakbordet.

 

Den 20 mars, eller någonstans däromkring (om allt går bra), kommer lilla Prutten till oss. Välskommen!