söndag 17 november 2013

Hyllan

Vissa saker i vårt hem har vi bestämt oss för att sälja. Köksbordet som ingen av oss gillar. Och vår helväggshylla. Som jag älskar. I huset hoppas jag på att ett av rummen blir ett bibliotek och att jag där får riktiga, platsbyggda hyllor (eller får och får, gissar på att jag får görat själv). I alla fall. Den här hyllan som jag ville ha hur länge som helst och som kom till för ungefär ett år sedan. I love you.


lördag 16 november 2013

Tavlor

Det var någon som såg prospektet på vår lägenhet när den såldes och reagerade på att vi har mindre tavlor än hen trodde. Jag svarade att fotografen nog var skicklig med kameravinklar. Så här ser våra tavlor ut idag:


Vardagsrum. De flesta tavlorna är handlade genom Etsy och jisses, vad vi velade innan vi köpte de här alltså. Det tog till och med längre tid än när vi köpte soffbord och soffbord köpte vi för kanske ett år sedan, eller så.


Sovrum. Bilder från vårt bröllop till vänster och till höger hänger vår bröllopsinbjudan.


Hallen. En 29-årspresent till min man och en spegel vi hittade på hans föräldrars vind.

Också hall. Vår min ikonvägg som min man älskar att hata. Ikoner från bland annat Grekland, Irland, New Orleans, Mexiko, Småland. Blandat med bilder på släkten.


I rullar, ouppackade, har vi även Du behöver inte vara rädd av Klara Wiksten, en tavla med hela boken Svindlande höjder, en plansch för Syrien. Samt till Fimpens blivande rum: alfabetet, fjärilar och en siklöja för Rädda barnen.

tisdag 5 november 2013

Pinterest

Vill ni följa mitt husdekorerande i skallen (och på pinterest) så hittar ni mig där som Jenny Hejde.