tisdag 30 december 2014

Salongsdörrar

Det är oktober. Jag går runt på Rusta med Fimpen och min far. Tidigare under dagen har jag fått godkänt av min man att måla om våra salongsdörrar och nu letar jag färg. Jag tittar på färger som innehåller orden sommaräng och antik, men de är lite... mesiga? Jag petar på färgen petrol, men vågar inte riktigt. Vet att min man är betydligt mer färgskygg än vad jag är. Sen tänker jag fuck it och köper petrol ändå... 

måndag 29 december 2014

Att testa en ny snowracer

Det kan hända att mamman stannade inne med det yngsta barnet medan katten, Fimpen och pappan gick ut och testade snowracern som Fimpen fick i födelsedagspresent. Tio minus? Det är förjävla kallt.

 

söndag 28 december 2014

Fönster i detta hus

När vi var på visningen för det här huset var det golven och fönstren som jag föll först för. De är lite utav en pain in the ass med innerfönster som ska av och på varje höst/vår och isoleringsvadd och tejp som måste på inför kallt väder, men än i dag står våra fönster högt i kurs hos mig. Speciellt när de snyggar till sig i frostigt väder. 
lördag 27 december 2014

Sex mobilbilder från en lördagEtt biobesök. Ett sovande barn som håller i sin julklapp. En ovanvåning. Ett nyfönat hår. En nyponbuske. Ett fönster på punschverandan.